loader

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wineart/public_html/revin.rs/wp-content/themes/wpog-revin/page-proizvod.php on line 55

LAFAZYM PRESS
Pektolitički enzim prečišćen od cinamoil esteraze za optimalno presovanje i ekstrakciju aromatskih prekursora tokom proizvodnje belih i roze vina

SPECIFIKACIJA I ENOLOŠKA PRIMENA
• Pomaže prečišćavanje i taloženje šire
• Povećava količinu samotoka i prve preševine
• Smanjuje vreme ciklusa presovanja
• Poboljšava proces presovanja: niži pritisci i kraće vreme
• Manje oštećenje semenki i pokožice uz umanjenje ekstrakcije fenolnih jedinjenja, oksidacije šire i varijacije pH
• Smanjuje vreme kontakta sa pokožicom (samo koliko je vreme presovanja)

VAŽNA INFORMACIJA

Poštovani, kancelarije Revin d.o.o. se od sada nalaze na novoj adresi, Kneza Višeslava 88, Beograd – Košutnjak.