loader

Kompaniju Revin osnovao je Nebojša Šikanić 1994.godine. Tokom 25 godina predanog i vizionarskog rada kompanija postaje  vodeći distributer u segmentima opreme, pomoćnih sredstava i potrošnog materijala za proizvodnju vina i destilata. Svojim širokim spektrom proizvoda i zavidnim spiskom partnera, Revin pokriva sve proizvodne procese od vinograda/voćnjaka do krajnjeg proizvoda. Zahvaljujući velikom iskustvu kompanija proširuje svoj portfolio usluga i na savetovanje u proizvodnji vina, osnovne laboratorijske analize vina kao i usluge projektovanja vinarija sa kompletnom tehničko-tehnološkom podrškom.

Revin uspešno posluje na tržištu Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine sa ciljem da svoje delatnosti proširi na ceo region. Zahvaljujući svojim rezultatima, Revin je ekskluzivni partner i zastupnik nekih od najznačajnijih globalnih brendova i kompanija u industriji vina. Distribucija se odvija putem veleprodajne mreže a posedujemo i  maloprodajni objekat. Vama na usluzi je tim Revinovih stručnjaka sa višedecenijskim iskustvom u ovim oblastima. U cilju edukacije kupaca, a u saradnji sa svojim eminentnim partnerima, Revin organizuje studijska i tematska putovanja širom sveta za  tehnologe na kojima imaju priliku da posete proizvodnje nekih od najvećih i najpoznatijih vinarija i destilerija i susretnu se sa najnovijim trendovima i inovacijama u proizvodnji vina i destilata.

Vizija kompanije je razvoj vinske industrije Srbije te Vas naš stručni tim, nakon  završetka proizvodnje, može savetovati o definisanju prodajne strategije i nastupu na tržištu. 

Revin  svoje ciljeve sprovodi  i kroz svoj restoran Maslina, na Novom Beogradu  gde svakodnevno možete istraživati svet vina i hrane uz edukovano osoblje.

VAŽNA INFORMACIJA

Poštovani, kancelarije Revin d.o.o. se od sada nalaze na novoj adresi, Trinaestog oktobra 13, Gross Optik kompleks, Umka.