loader

Kompaniju Revin osnovala je porodica Šikanić 1994.godine. Tokom 25 godina predanog rada postali su vodeći distributer u segmentima opreme, pomoćnih sredstava i potrošnog materijala za proizvodnju vina i destilata. Svojim širokim spektrom proizvoda i zavidnim spiskom partnera, Revin pokriva sve proizvodne procese od vinograda/voćnjaka do krajnjeg proizvoda. Zahvaljujući velikom iskustvu Revin proširuje svoj portfolio usluga i na savetovanje u proizvodnji vina, osnovne laboratorijske analize vina kao i usluge projektovanja vinarija sa kompletnom tehničko-tehnološkom podrškom.

Revin uspešno posluje na tržištu Srbije sa ciljem da svoje delatnosti proširi na region. Zahvaljujući svojim rezultatima Revin je ekskluzivni partner i zastupnik nekih od najznačajnijih globalnih brendova i kompanija u industriji vina. Distribucija se odvija putem veleprodajne mreže a poseduju i jedan maloprodajni objekat. Vama na usluzi je tim Revinovih stručnjaka sa višedecenijskim iskustvom u ovim oblastima. U cilju edukacije kupaca, a u saradnji sa svojim eminentnim partnerima, Revin organizuje studijska i tematska putovanja širom sveta za  tehnologe na kojima imaju priliku da posete proizvodnje nekih od najvećih i najpoznatijih vinarija i destilerija i susretnu se sa najnovijim trendovima i inovacijama u proizvodnji vina i destilata.

Vizija kompanije je razvoj vinske industrije Srbije te vas njihov stručni tim, nakon  završetka proizvodnje, može savetovati o definisanju prodajne strategije i nastupu na tržištu. Ovakvu asistenciju  pružaju kroz  kasnije osnovanu kompaniju Wine Art koja je, nakon više od decenije postojanja, jedan od najznačajnijih distributera vina na domaćem tržištu. Kompanija Wine Art poseduje veleprodajnu i maloprodajjnu mrežu putem kojih snabdeva najpoznatije restorane i organizuje vinske događaje i na taj način utiče na ukus publike i unapređuju potrošnju najkvalitetnijih vina Srbije, regiona i sveta.

Revin i Wine Art svoje ciljeve sprovode godinama i kroz svoj vinski bar Podrum Wine Art i vinski restoran Podrum Novi Wine Art gde svakodnevno možete istraživati svet vina uz najedukovanije i najnagrađivanije somelijere naše zemlje.