loader
default-header-image

Partneri

DIAM je lider u proizvodnji tehnoloških čepova i posluje u okviu Oeneo grupe. DIAM zatvarači pomažu u održavanju senzorske čistoće vina i osiguravaju konzistentnost tokom čitavog života vina u boci. DIAM svojim potrošačima nudi garanciju uživanja u najčistijem rezultatu rada vinara, bocu za bocom, iz godine u godinu. Od 2003. godine, milijadu čepova se proda godišnje širom sveta.

Od osnivanja kooperacije između Seguin i Moreau 1870. godine do jedan vek kasnije kada je Remy Martin postao vlasnik ove kompanije, Seguin Moreau je najpoznatiji proizvođač bačvi za odležavanje pića. 75.000 bačvi se napravi svake godine u tri fabrike (dve u Francuskoj i jedna u Sjedinjenim Državama) i distribuira u 45 zemalja širom sveta.

Sa tradicijom od jednog veka kada su svoje prve prese napravili Joseph Vaslin 1856. godine i Johann Bucher 1874., ova kompanija projektuje i proizvodi širok asortiman mašina namenjenih preradi grožđa, uz koje nudi i svoje konsultanstke usluge i know-how kako bi svakom vinaru i enologu pružili tačno ono što mu je potrebno.

Osnovana 1895.godine u Bordou od strane inovatora Žana Laforta, kompanija Laffort je lider u proizvodnji i primeni najrafiniranijih enoloških strdstava. Konstantno ulaganje u istraživanje i inovacije je prioritet Laffortovog razvoja. Širokom paletom različitih proizvoda Laffort štiti i unapređuje kvalitet vaših vina poštujući posebnosti sorte i autentičnost teroara. Fokusirajući se na modernu enlogiju Laffort želi da proizvođačima vina ponudi prirodne proizvode visokog kvaliteta zadovoljavajući time ukuse modernog konzumenta.

Saverglass je svetski lider u proizvodnji i dekoraciji boca u premijum i super premijum segmentu. Posle jednog veka od osnivanja 1895. godine, odlučili su se za hiperspecijalizaciju, tržišnu nišu za proizvodnju luksuznih boca gde je Saverglass postavio svoju stratešku poziciju. Proizvode u tri fabrike u Francuskoj i jednoj u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Sa 20 godina posvećenih enološkim i mikrobiloškim istraživanjima i 10 godina rada u vinogradu, Vivelis je pasioniran u razumevanju kompleksne i višestruke alhemije koja pretvara grožđe u vino. Tu su da svojim eneloškim sredstvima obezbede da svako vino dostigne svoj puni potencijal. Takođe, razvijaju sisteme i soft tehnologije koje pomažu proizvođačima vina da odgovore na sve nove trendove i inovacije i idu u korak sa vremenom. Pioniri su u nekoliko segmenata: mikooksigenacija (prvi njihov međunarodni patent), čipsevi (DC310 i SC100), Scalya – vodeći sistem za upraljanje procesima u podrumu kao i Diostem – globalna baza podataka radi lakšeg donošenja odluka u vezi sa procesima u vinogradu.

Galileo je inovativna francuska kompanija specijalizovana za dizajn i proizvodnju betonskih sferičnih tankova namenjenih održivoj proizvodnji vina. Ovaj moderan koncept se oslanja na jedinstven sastav sirovih materijala i specifičan oblik koji naglašava i podseća na jedan od najosnovnijih fenomena u prirodi.

Porodična kompanija osnovana 1963.godine koja je proizvela vrhunski industrijski alat pomoću koga imaju mogućnost da proizvode zatvarače za flaše u velikom obimu, da budu konkurentni i izlaze u susret najrazličitijim potrebama klijenata. Piedade postaje deo OENEO grupe 2015.godine u okviru koje nastavlja da deli i razvija svoje stručno znanje u oblasti proizvodnje tradicionalnih i tehničkih zatvarača za boce od plute.

Od 1996.godine Biose kraira i proizvodi enološke proizvode od drveta (hrast). Sa samo jednog mesta na jugu Francuske prate sve procese, od odabira drveta, odležavanja, tostiranja, istraživanja i na kraju kontrole kvaliteta. Kao pioniri u preciznoj enologiji, posvetili su 20 godina izučavanju interakcije između vina i drveta i tako postali lideri u ovoj oblasti a njihovi proizvodi poznati po kvalitetu.

Kompanije Liverani, osnovana tokom 50ih godina prošlog veka u Italiji, proizvodi i izvozi svoje pumpe i prese širom sveta. Svi proizvodi su napravljeni u skladu sa CE standardima a visok kvalitet sirovina i tehnologije omogućava odlične performanse zajedno sa jednostavnim upotrebom i održavanjem proizvoda. Širok asortima proizvoda, materijala i brojne verzije omogućavaju širok spektar primena.

Proizvođač iz Češke koji proizvođačima vina i destilata nudi jedinstven zatvarač od stakla. Ovi zatvarači daju boci elegantnost a u opticaju je veliki broj opcija za personalizaciju. Ovi zatvarači omogućavaju stabilan razvoj vina u boci, ne utiču na ukus i arome a boca zatvorena ovim čepom se lako otvara i zatvara.

Boreli grupa je moderna industrijska kompanija koja nudi ciljana rešenja za ispiranje, punjenje i zatvarnje staklenih boca za vino i destilate, piva, ulje, likere, mleko i ostale prehrambene tečnosti. Njihov spektar opreme je širok a proizvodni obim je i do 250 mašina godišnje.

Rivercap iz svoje tri fabrike u Španiji, Francuskoj i Americi izvozi svoje proizvode u 44 zemlje širom sveta. 1990.godine počinju sa proizvodnjom kapica za boce od kalaja u proizvodnom pogonu u Španiji.

Damor je kompanija iz Hrvatkse, koja izmežu ostalog, proizvodi i inox tankove visokog kvaliteta i širokog spektra namene. Damor je kompanija specijalizovana i za oblaganje limom dotrajalih betoskih tankova, za izradu i montažu sistema za kontrolisanu fermentaciju i stabilizaciju vina i izradu svih vrsta skladišnih rezervoara i druge opreme.

Ferari grupa radi na tržištu više od 50 godina i nudi kompletan asortiman vinarski proizvoda: pribora za žetvu, preradu vina i flaširanje, koji su uglavnom pokriveni internacionalnim patentima zbog čega se smatraju za lidera na tržištu u ovom segmentu. Zahvaljujući investicijama i kontinuiranom istraživanju novih tehnologija i proizvoda, garantuju najbolji kvalitet i uslugu.

Rover Pompe je kompanija koja je simbol za inovativne tehnologije primenjene kod pumpi za pretakanje. Kontinuirani tehnički razvoj i strategija omogućava im da ponude širok spektar pumpi za pretakanje i filtraciju. Sve pumpe se proizvode u fabrici u Padovi.

Porodična kompanija iz Slovenije, osnovana 1992.godine i posvećena proizvodnji inox tankova. 1996.godine izmeštaju skromnu proizvodnju iz Podrage i proširuju svoje kapacitete u zoni Batuje.

Od ručno pravljene mašine za flaširanje vina u kućnoj upotrebi, Tenco danas kreira i proizvodi mašine i linije za flaširanje, obeležavanje i pakovanje elikog broja proizvoda. Njihovi sistemi za pakovanje se odnose na prehrambene proizvode (ulje, vino, pivo, mleko…) a prisutni su i u kozmetičkoj, hemijskoj, farmaceuskoj i biljnoj industriji. Proizvode robusne i kompleksne sisteme koji su u isto vreme jednostavni za upotrebu i efikasni.

Kompanije BCM osnovana je 1960.godine a tokom godina postala je lider u proizvodnji hidrauličnih dizalica, raznih vrsta presa (mehaničkih, hidrauličnih, hidropneumatskih), kaveza od nerđajućeg čelika i pumpi sa gumenim rotorom.

M.E.P. je porodična kompanija osnovana 2002.godine u Italiji (Meldola). Zahvaljujući prethodnom iskustvu osnivača kompanije od 30 godina u poljoprivrednoj industriji, M.E.P. je za vrlo kratko vreme postao lider u oblasti proizvodnje mašina i sitema za vino i ulje. Njihov tim stručnjaka zadužen je za projektovanje, proizvodnju i testiranje svih sistema i nude svu svoju asistenciju i ekspertizu za sve svoje proizvode: polu-automatske i automatske mašine za flaširanje, maine za zatvranje i obeležavanje boca za sve tipove vina i ulja. M.E.P. je prisutan na tržištu Italije kao i Evrope a proširuju svoju prodaju i na Australiju.

Mori-TEM je italijanska kompanija posvećena kreiranju, proizvodnji i implementaciji integrisanih sistema za proizvodnju maslinovog ulja, vina, piva… Orijantisani su na proizvodnju mašina visokog nivoa performanski, odabira najkvalitetnijih materijala za proizvodnju ovih sistema kao i na konstantno istraživanje i inoviranje. Širok spekat proizvoda obuhvata: filtere, mašine za punjenje, prese, pumpe, linije za flaširanje, linije za selekciju grožđa…

Grifo je porodična kompanija iz Italije osnovana 1967.godine. U početku su proizvodili zatvarače za boce da bi se kasnije asortiman proširio na enološke mašine namenjene privatnim korisnicima i malim proizvođačima. Danas njihova proizvodnja obuhvata ručne i automatske mašine koje prate čitav proces prerade grožđa: od presovanja do filtriranja, punjenja i zatvaranja.

ITALFIL je osnovan 1983. godine i tokom godina postao je referent na tržištu i lider u proizvodnji sklopivih čeličnih žičanih kontejnera za skladištenje, transport i logistiku, rukovanje industrijskom robom, enološki sektor, maloprodaju i prikazivanje komercijalnih proizvoda.

Enos proizvodi sisteme za obeležavanje boca za male i srednje proizvođače vina. Osnovani 1976.godine danas imaju 20.000 mašina u vinskim podrumima širom sveta. Ensoove mašine omogućavaju adhezivni model lepljenja etiketa kao i lepkom, lepljenja zadnjih etiketa, godišnjih nagrada i to na kockastim i regularnim bocama. Sve mašine opremljene su sistemima za stavjanje kapica kako na boce zatvorene običnim tako i na one zatvorene plutanim zatvaračem.

Line Pack kreira i proizvodi Avvolgipack autmatske i polu-automatske mašine za horizontalno pakovanje/umotavanje streč folijom. Po narudžbini proizvode i dodatke za ove sisteme: transportere i pokretne trake za transportere.

Firma Evrostroj osnovana je 997.godine u Sloveniji. Specijalizovana je za obradu nerajućeg čelika, mesinga i drugih materijala na softverski kontrolisanim mašinama. Najveći deo asortimana odnosi se na procese u proizvodnji vina. Tu spadaju slavine, kuglasti ventili, spojnice, držači nivoa, matice i stezaljke. Asortiman je sastoji od 350 različitih proizvoda.

VAŽNA INFORMACIJA

Poštovani, kancelarije Revin d.o.o. se od sada nalaze na novoj adresi, Trinaestog oktobra 13, Gross Optik kompleks, Umka.