loader
default-header-image

Enološka sredstva

Enološka sredstva nalaze sve veću primenu u savremenoj proizvodnji vina. Veliki broj, naročito manjih proizvođača, izbegava upotrebu enoloških sredstva smatrajući ih “hemijom” koju nikako ne treba dodavati u vino. Međutim, zahvaljujući pravilnoj upotrebi enoloških sredstava danas možemo proizvesti mnogo aromatičnija, harmoničnija i zdravija vina, a takođe možemo sprečavati negativne pojave i kreirati različite stilove čak i kada je isto grožđe u pitanju.

Laffort je kompanija sa sedištem u Bordou koja svojim inovacijama i neprekidnim razvojnim programima donosi sve kvalitetnije proizvode, a zahvaljujući podršci koju pruža svojim korisnicima i kvalitetu proizvoda postala je svetska kompanija broj 1 u ovoj oblasti. Njihova posvećenost i neprestano istraživanje čini Laffort jednim od najpouzdanijih partnera. Laffort stručnjaci testiraju nove proizvode u laboratorijama (Sarco i interna laboratorija), mini proizvodnim pogonima i na kraju, ali svakako možda i najvažniji test se obavlja u vinarijama, u samoj proizvodnji.

VAŽNA INFORMACIJA

Poštovani, kancelarije Revin d.o.o. se od sada nalaze na novoj adresi, Trinaestog oktobra 13, Gross Optik kompleks, Umka.