loader

Kao pionir u oblasti precizne enologije Boisé® je kreirao asortiman enoloških čipseva poznat po svom visokom kvalitetu. U proteklih 20 godina, inovativnost i stručnost u oblasti interakcije hrast-vino, učinili su da Boisé® robna marka postane svetski lider u proizvodnji enološkog hrasta, posebno kada je u pitanju kvalitet i konzistentnost proizvoda i njgov precizan uticaj na vino.
Boisé® je sa dizajniranjem precizno profilisanih proizvoda počeo 1996. godine, u jugozapadnoj Francuskoj. Motiv za prva ispitivanja je bio nestandardan kvalitet proizvoda koje je osnivač Boisé®-a Patrick Ducurneau zapazio. Tada je započeto sa radom na ispitivanju hemijskog sastava drveta i uticaja pojedinih sastojaka na senzorne osobine vina kao i na način sazrevanja i tostiranja. Danas Boisé® ima oko 10,000 m3 hrasta na svom lageru koji je kontrolisano odabran, podvrgnut odgovarajućem procesu sazrevanja (minimum 24 meseca) i potom adekvatno tostiran uz stalnu kontrolu kvaliteta. Zahvaljujući tom procesu, Boisé® nudi konstantan kvalitet sa preciznim dejstvom i potpunom ponovljivošću rezultata. Svi Boisé® proizvodi rezultat dugog i preciznog istraživanja što ponudu čini najinovativnijom u ovoj oblasti. Nenadmašni proizvodi kao što su BF, DC 310 ili najnoviji SC 100 pokazuju sposobnost odabira i proizvodnje najpreciznijeg, inovativnog i u rezultatima doslednog hrastovog čipsa koji se može pronaći na tržištu.
Prepoznatljivi po svom kvalitetu, Boisé® proizvodi se prave isključivo od francuskog hraasta nakon pažljive sistematske senzorne i analitičke kontrole. Svi proizvodi imaju rok trajanja od tri godine. Svaka serija se prati kroz proces transformacije kako bi se osigurala konzistentnost i ponovljivost kvaliteta i karakteristika bez mana ili propusta.

VAŽNA INFORMACIJA

Poštovani, kancelarije Revin d.o.o. se od sada nalaze na novoj adresi, Kneza Višeslava 88, Beograd – Košutnjak.