loader

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wineart/public_html/revin.rs/wp-content/themes/wpog-revin/page-proizvod.php on line 55

FRESHAROM®
Preparat od inaktivisanog kvasca visoke zaštitne moći, namenjen očuvanju aroma u belim i roze vinima

SPECIFIKACIJA
FRESHAROM® je rezultat istraživanja na fenomenima zaštite od oksidacije tokom odležavanja na talogu kvasca. Kvasac ima važnu ulogu u biosintezi i oslobađanju antioksidativnih sastojaka kao što su aminokiseline i sumporni peptidi uključujući i glutation.
Zahvaljujući svom posebnom sastavu FRESHAROM® dejstvuje na sledeće načine:

• Omogućava da kvasac asimiluje glutationske prekursore (cistein, N-acetil cistein) tokom alkoholnog vrenja i podiže sadržaj glutationa u širi i vinu.
• Štiti aromatski potencijal vina i vidljivo odlaže pojavu oksidisanih nota (sotolon i fenilacetaldehid)
• Blokira mehanizme potamnjivanja
• Obogaćuje hraniva za kvasce tokom alkoholnog vrenja

FRESHAROM® pomaže da se dobiju aromatičnija vina sa višim potencijalom za odležavanje

VAŽNA INFORMACIJA

Poštovani, kancelarije Revin d.o.o. se od sada nalaze na novoj adresi, Kneza Višeslava 88, Beograd – Košutnjak.